Forum za Goriško | p.p. 321 | 5000 Nova Gorica

info@forumzagorisko.si

prijava za člane | postani član foruma

 
 
   
 
 


Marjan Bevk, predsednik TIGR-a dolguje opravičilo

Primorske novice so 24-10-11 objavile pismo Rajka Slokarja, člana društva TIGR, z naslovom "Kje je bil TIGR ?", ki je v  originalu nosilo naslov "Smetiščna kozerija". Avtor pisma odgovarja izjavam v medijih, češ, da predsednik TIGR-a ni bil z dolžno pozornostjo povabljen na renško proslavo 64. obletnice priključitve Primorske Jugoslaviji in vrnitve Sloveniji. Čemu je avtor pisma za veliko večino bralcev tako skrivnosten?

Povejmo na glas, da je Marjan Bevk, predsednik TIGR-a in Iniciative za Primorsko pošiljal Goriško na smetišče zgodovine. Zgodovinar dr. BRANKO MARUŠIČ je pisno protestiral. Forumu za Goriško in še posebej vodstvo SSO iz Gorice smo zahtevali opravičilo, ki ga g. Marjan Bevk nikoli ni zmogel. Jasno je, da se je s takim predsednikom začel zaton ugleda TIGR-a in mitingaško naravnane Iniciative za Primorsko.

V Forumu za Goriško kot tudi SSO še vedno terjamo opravičilo, četudi nekulturne izjave Marjana Bevka ne bomo nikoli pozabili.

Na sliki je pomnik na Cerju, ki, po mnenju Marjana Bevka, gleda na smetišče.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 5 od 32

Forum za Goriško

Društvo Forum za Goriško združuje člane in simpatizerje, ki si prizadevajo za vsestranski preporod in razvoj goriške regije, čezmejno povezovanje vseh Slovencev ter razvoj somestja Gorice-Nove Gorice za osrednje gospodarsko, kulturno, socialno in izobraževalno središče Primorske.

Vabimo vas, da postanete ČLAN Foruma za Goriško !

 
Sledi nam na

  
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
 

 

 
   
 
 
Sporočilo
  • Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogočajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin.
    Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?