Forum za Goriško | p.p. 321 | 5000 Nova Gorica

info@forumzagorisko.si

prijava za člane | postani član foruma

 
 
   
 
 


Proslave Vrnitev Primorskev Novi Gorici

Vlada Boruta Pahorja je odločila, da se bo državna proslava Vrnitev Primorske k matični domovini Sloveniji poslej odvijala vsakih pet let in sicer naslednaj naj bi bila  septembra 2012 za 65 obletnico priključitve Primorske k Jugoslaviji 15.9.1947. Vsakoletne proslave pa naj organizira kar sama Zveza združenj borcev za vrednote NOB, meni Pahorjeva vlada, ki že prislovično dokazuje, da zna varčevati le pri drobižu; ne zna pa vzpodbuditi rasti zaposlovanja in gospodarskega razvoja.
V Forumu za Goriško bomo predlagali ZZB, da se vsakoletne proslave pod organizacijo ZZB ponovno, kot je bilo nekoč že tradicionalno, vsako leto odvijajo v Novi Gorici, ki je center, duša in srce Primorske. Več o tem poroča Žurnal 23.1.2010

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 33

Forum za Goriško

Društvo Forum za Goriško združuje člane in simpatizerje, ki si prizadevajo za vsestranski preporod in razvoj goriške regije, čezmejno povezovanje vseh Slovencev ter razvoj somestja Gorice-Nove Gorice za osrednje gospodarsko, kulturno, socialno in izobraževalno središče Primorske.

Vabimo vas, da postanete ČLAN Foruma za Goriško !

 
Sledi nam na

  
hit
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
 

 

 
   
 
 
Sporočilo
  • Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogočajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin.
    Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?