Forum za Goriško | p.p. 321 | 5000 Nova Gorica

info@forumzagorisko.si

prijava za člane | postani član foruma

 
 
   
 
 
V spomin Rudolfu Rudiju Šimcu

 Sporočilo MONG:

Spoštovani,

v 81. letu starosti se je poslovil RUDOLF - RUDI ŠIMAC, predsednik Skupščine občine Nova Gorica v letih 1969 – 1974, svetnik Mestnega sveta Mestne občine Nova Gorica v letih 2002 – 2006, predsednik Zveze agrarnih skupnosti, predsednik Zveze kulturnih društev Slovenije v letih 2007 – 2012, dolgoletni predsednik in častni predsednik Zveze pevskih zborov Primorske.

Hvaležni smo mu za prispevek k razvoju novogoriške občine, zlasti na gospodarskem področju. Posebej pomembna je bila njegova vloga pri ohranjanju in razvoju pevske kulture na Primorskem. Dragocen je bil tudi kot zapisovalec zgodovinskega spomina naših krajev.

Jutri, v sredo, 14. septembra 2016, ob 14. uri se ga bomo v veliki sejni dvorani novogoriške mestne hiše spomnili z žalno sejo.

V četrtek, 15. septembra 2016, in v petek, 16. septembra 2016, pa bo v poslanski pisarni mestne hiše (1. nadstropje, soba št. 1) odprta žalna knjiga. Vpis bo mogoč med 9. in 16. uro.

Lep pozdrav.

Miroslava Križnič
višja svetovalka za stike z javnostmi

Kabinet župana
MESTNA OBČINA NOVA GORICA

 

Forum za Goriško

Društvo Forum za Goriško združuje člane in simpatizerje, ki si prizadevajo za vsestranski preporod in razvoj goriške regije, čezmejno povezovanje vseh Slovencev ter razvoj somestja Gorice-Nove Gorice za osrednje gospodarsko, kulturno, socialno in izobraževalno središče Primorske.

Vabimo vas, da postanete ČLAN Foruma za Goriško !

 
Sledi nam na

  
hit
Pasica
Pasica

Naroči se na e-novice

ime in priimek*
e-pošta*
 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
 

 

 
   
 
 
Sporočilo
  • Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogočajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin.
    Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?