O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Društvo Forum za Goriško (v nadaljevanju »mi«) posveča varstvu osebnih podatkov veliko pozornost.

V nadaljnem tekstu navajamo vse informacije o tem, katere vaše podatke zajemamo in kako jih nato obdelujemo.

 

VAŠI OSEBNI PODATKI PRI OBRAZCIH

Da vam lahko odgovorimo na vaše direktno vprašanje oziroma izkazano željo za pristop k društvu, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte, telefona, po pošti, z osebnim obiskom ali da izpolnite kontaktni obrazec oziroma obrazec s pristopno izjavo na tej spletni strani. V vsakem primu vaše osebne podatke varujemo kot tajnost in jih uporabimo zato, da lahko z vami izvajamo komunikacijo oziroma, da vam odgovorimo na vaše vprašanje - željo po pristopu k društvu. V nobenem primeru vaših podatkov ne posredujemo tretjim.

 

v primeru, da izpolnite naše spletne obrazce, morate obvezno vpisati vsaj vaše osebne podatke ime, priimek, telefon in elektronski naslov. Te uporabimo izključno, da odgovorimo na vaše vprašanje - povpraševanje. Vaše vpisane osebne podatke ne hranimo v nobeni bazi ali seznamu in jih potem, ko smo vam posredovali odgovor, zbrišemo.

 

VAŠA ZASEBNOST PRI PIŠKOTKIH

 

O PIŠKOTKIH

Med obiskom naših spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so krakte tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje anlize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebino in naše ponudbe.

Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje.

Čeprav z našimi piškotnki ne posegamo v vašo zasebnost, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik.

 

NASVET

Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite.

Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnike zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku.

 

SEZNAM NAŠIH PIŠKOTKOV

 

ime: wf_editor_jform_articletext_state

namen: Naše CMS orodje ga nastavi ob dostopu do strani in je namenjen zgolj delovanju tega sistema in samo v primeru, da ste urednik te strani. Tega cookija sicer na vašem računalniku ni.

izdelovalec: joomla.org

lastnik: naše podjetje

trajanje: do konca seje

 

 

ime: plg_system_eprivacy

namen: stran si zapomni, da ste dovolili uporabo cookijev

izdelovalec: richeyweb.com za joomla.org

lastnik: naše podjetje

trajanje: 1 mesec

 

 

ime:

e75cd8ce3c7092910c152ab7d63851b7,

93ab17c7b8babc93cc29beccd71cc59c

namen: interni za delovanje spetne strani

izdelovalec: joomla.org

lastnik: naše podjetje

trajanje: do konca seje